fbpx

Information Management System Specialist, DOC Oy (Haku päättynyt)

Me olemme DOC ja teemme tiedonhallintaa isolla intohimolla ja suurella sydämellä. Panostamme erityisesti pimeän tiedon hallintaan. Tavoitteemme on tehdä kaikesta tiedosta helposti löydettävää yhden, toimivan tiedonhallintajärjestelmän avulla. Tähtäämme siihen, että kaikki tieto on nopeasti saavutettavaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Olemme tehneet esityön etsimällä kumppaneiksemme alan parhaat partnerit ja palvelut. Omistautuneen tiimimme tehtävä on koota yhteen koriin juuri sinun organisaatiollesi sopivimmat ratkaisut. Tuomme mukanamme luottamusta ja tekemisen helppoutta. Kun annat meidän huolehtia tiedonhallinnasta, voit keskittyä samalla palolla omaan osaamisalueeseesi.

Digital Office Company eli DOC on vuonna 1996 perustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa nykyaikaisia tiedonhallinnan ratkaisuja eri kokoisille organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lahdessa ja Hämeenlinnassa.

 

Haemme asiakkaallemme DOCille 

Information Management System Specialistia

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

Sinulla on intohimoa ja vahvaa asiantuntemusta tiedonhallinnan alalta. Varmistat omalla osaamisellasi, että DOCin tavoite yhdestä, toimivasta tiedonhallintajärjestelmästä tavoittaa asiakkaan. Työskentelet tiedonhallinnan tiimissä vahvistaen omalla asiantuntijuudellasi vaivattoman yhteydenpidon ja keskinäisen luottamuksen. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja sinulta löytyy asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Ennen kaikkea, tärkeintä on reilu ja positiivinen asenne!

 

Tehtävään toivomme:

- M-Files tiedonhallintajärjestelmän kokemusta tai vastaavaa kokemusta muista tiedonhallintajärjestelmistä

- IT-järjestelmäkokemusta muutaman vuoden ajalta

- Projektiosaamista

- Koodaus (perus) taitoa

Tietokantaosaaminen ja kokemus Windows ja/tai Linux palvelimista katsotaan eduksi. Sujuva suomen- ja englanninkielentaito on edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle.

Tätä tarjoamme:

- haastavan ja monipuolisen tehtävän alan eturivin tiimissä

- alan asiantuntijaorganisaation vahvan tuen

- timanttisen porukan, jonka kanssa pääset kehittämään ja kehittymään

- modernit työvälineet sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Työ on kokoaikainen ja sinulla on mahdollisuus työskennellä Espoossa, Lahdessa tai Hämeenlinnassa. Työn aloitus syksyllä 2021. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen ja vapaamuotoisen hakemuksesi. 

 Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy,  iisu.viinikainen@hpheimo.fi

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.