fbpx

Microsoft palveluiden tekninen asiantuntija, Printcom Center Oy (Haku päättynyt)

Olemme suomalainen, vahvaa kasvua tavoitteleva yksityisomisteinen IT-palvelutalo. Toimintamme lähtökohtia ovat tehokkuus ja laatu. Tavoitteemme on kohdentaa tehokkuudella säästetty aika suoraan asiakaspalveluun ja myyntiin. Olemme ylpeitä kasvustamme ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaista tasoa, tavoitteemme on rakentaa asiakkaillemme Suomen parhaat IT palvelut.

 

Meillä on mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä yhdessä Suomen ketterimmistä ja nopeimmin kasvavista IT palvelutaloista. Toimitamme palveluitamme valtakunnallisesti yhdessä toimivan yhteistyöverkostomme kautta. Unelmamme on olla alueiden halutuin ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio.

Tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin. 

Etsimme asiakkaallemme Printcom Center Oy:lle IT palvelutuotantoon

Microsoft palveluiden teknistä asiantuntijaa

Vakituiseen työtehtävään

Teknisen asiantuntijan päätehtävänä on osallistua asiakasprojekteihin, kehittää Printcom Center Oy:n omia palveluita ja tarvittaessa auttaa palvelutuotantoa. Työpaikkasi voi sijaita seuraavilla yhtiön paikkakunnista: Espoo, Kouvola, Porvoo tai Lahti. Toimenkuvassa on etätyömahdollisuus.

 

Tehtävässä onnistuu parhaiten jos:

 

-        Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontaista

-        Haluat toimia nopeatempoisessa moniasiakasympäristössä

-        Olet motivoitunut, yrittäjähenkinen ja haluat elämässä eteenpäin

Kun sopiva henkilö löytyy, tehtävää voidaan muokata sopivaksi juuri sinulle. Tekniset osaamisalueet joihin asiakas tarvitsee juuri nyt osaamista:

 

-        Microsoft 365 pilvipalvelut

-        Windows työasemaympäristöt ja niiden hallinta

-        Powershell ja scriptaus osaaminen

-        Käsitys Microsoft Modern Workplace ympäristöstä

-        Windows- sekä OSX-laitehallinta

-        Android Enterprise ja IOS laitehallinta

-        Intune, MEM

-        Active Directory/Directory Services, Azure AD, Azure AD Connect, Hybrid Identity (cloud, synchronized, federated) PTA, SSSO, ADFS, MFA, Conditional Access, Privileged identity management, Azure RBAC, Azure monitorointi- ja hallintaratkaisut

-        Perustietämys palvelin, verkko- ja palomuuriratkaisuista

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi