fbpx

Raskaankaluston huoltomekaanikko (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeen Kiinteistärappaus Oy:lle RASKAANKALUSTON HUOLTOMEKAANIKKOA Lahteen  

Sinulla on työhön sopiva peruskoulutus ja kokemusta raskaan kaluston asentajan työstä. Olet motivoitunut kehittymään todelliseksi raskaan kaluston osaajaksi. Toivomme sinulta joustavaa ja reipasta  työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Tehtäviisi kuuluu huolto- ja korjaustöiden suorittaminen  toimitiloissamme Lahdessa.

Odotamme sinulta:

  • raskaan kaluston osaamista sekä kokemusta mekaanikon tehtävistä.

  • auto-, raskaskone-, kone- tai sähköasentajan kokemus katsotaan eduksi

  • tietoa ja taitoa hydrauliikasta sekä sähköstä

  • hallitset tietotekniikan perusteet

  • oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia itsenäisesti

  • innokkuutta kehittää toimintaa

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kannustavan työympäristön. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa: Oskari Lindeman, 044 777 5103 oskari.lindeman@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.