fbpx

Kotisiivooja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme KOTISIIVOOJAA Lahden alueelle. 

Työtehtäviin kuuluu asiakasyrityksemme asiakkaiden kotien siivoaminen ja mahdollisuuksien mukaan myös porras- ja toimitilasiivoukset. 

Työ sisältää monipuolisia siivoustehtäviä asiakkaiden kodeissa ja työtä tehdään työparin kanssa. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Lahtea, joten tehtävän suorittaminen edellyttää ajokorttia. Yritys tarjoaa auton käyttöösi.

Työn suorittaminen edellyttää huolellista, reipasta ja itsenäistä työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus siivoustyöstä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisesti. Työaika sijoittuu arkisin klo 8-16 välille.

 
Mikäli kiinnostuit laita rohkeasti hakemusta, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. 
Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Elina Kokkonen,  044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi