fbpx

Kokoonpanijoita kesätöihin (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme puusepänteollisuuden alan asiakkaallemme Lahteen motivoituneita

KOKOONPANIJOITA KESÄTÖIHIN 

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja loppuvat heinä-syyskuussa.
Työtehtäviin kuuluvat mm. sohvien, lepotuolien, rahien runkojen ja muiden huonekalujen käsikokoonpanoa, päällystys- ja liimaustöitä. 
Sinulla on mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Tosin hyvällä asenteella ja oppimiskyvyllä pääsee töissä pitkälle. 

Olet vähintään 18-vuotias, työotteeltasi huolellinen ja tarkka, sekä hyvä työn jälki on sinulle kunnia-asia. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että ryhmässä ja osaat toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä, sillä työssä vaaditaan myös ripeyttä.

Työpaikka sijaitsee lähellä Lahden keskustaa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ on päivätyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi