fbpx

Floristi, Kukkapii (Haku päättynyt)

Kukkapii Oy on Lahden keskustassa sijaitseva iloinen ja valoisa kukkakauppa, jossa kaikkia asiakkaita palvellaan ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä. Liikkeessä töitä tehdään hymy huulilla ja alan uusia tuulia sekä trendejä seuraten.

Haemme asiakkaallemme Kukkapii Oy:lle kesäksi

FLORISTIA

Tehtäviisi kuuluvat kaikki kukkakaupan työtehtävät. Pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kukkasidontatöitä sekä osallistumaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin.  

Edellytämme sinulta floristin tai kukka- ja puutarhakaupan osaamisalan puutarhurin koulutusta sekä hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työotteesi on reipas, asiakaspalveluhenkinen sekä joustava. Sinulta löytyy paineensietokykyä, huumorintajua sekä innostusta ja ideoita kukkien kanssa työskentelyyn. Asenteesi on ahkera ja oma-aloitteinen. Pääasia on, että rakastat kukkia ja työskentelyä niiden ja ihmisten kanssa!

Työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuussa.  Syksyllä työt jatkuvat keikka- ja sesonkiluontoisesti.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi