fbpx

Muutoshenkinen tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahden seudulle tilinpäätöstaitoista

KIRJANPITÄJÄÄ MUUTOSPROJEKTIIN

Kyseessä on konsernin taloushallinnon muutosprojekti ja kirjanpitäjällä on tässä tärkeä rooli osana tiimiä. Etsimällämme henkilöllä tulee olla tuoreita näkemyksiä tavoista toimia ja kokonaisuuden hallintaa konsernitasolla. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä yrityksessä. Hakijalta vaaditaan vahvaa englannin osaamista suomen lisäksi.

Tehtävään vaaditaan kaupallinen soveltuva koulutus sekä monipuolista työkokemusta taloushallinnon prosesseista; laskutuksesta tilinpäätöksiin. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä viedä asioita eteenpäin sekä täsmällistä työotetta ja kokonaisuuksien hallintaa.

Työpaikka on aluksi projektiluonteinen vuoden 2021 loppuun ja siitä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi