fbpx

Sähköasentaja, Koskisen Oy (Haku päättynyt)

Koskisen on suomalainen puunjalostuksen monialayritys, joka työllistää yli 900 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on n. 270 miljoonaa euroa, josta viennin osuus yli puolet. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella, Venäjällä ja Puolassa.

Koskisen Sahateollisuudessa Järvelässä, Kissakoskella ja Venäjän Sheksnassa valmistetaan vuosittain lähes 400 000 kuutiota mänty- ja kuusisahatavaraa sekä jalostetaan erilaisia höylättyjä paneeleja ulko- ja sisäverhoukseen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Sahateollisuuteen Järvelään

SÄHKÖASENTAJA

Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut tekijä. Sinulla on hyvä looginen ajattelutaito ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa.

Sähköasentajana työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä, joita ovat esimerkiksi koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät. Edellytämme tehtävään soveltuvaa työkokemusta tai koulutusta ja valmiutta 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja haasteellisen tehtäväkentän monipuolisessa toimintaympäristössä.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Koskiselta arkisin 8.00 - 16.00 sahateollisuuden kunnossapitotyönjohtajat Joonas Jokiniemi 041 730 6068 ja Mikko Hillu 041 730 6067. Lisäksi lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                                                               www.koskisen.fi