fbpx

Tuotantotyöntekijät, Koskisen Oy (Haku päättynyt)

Koskisen on suomalainen puunjalostuksen monialayritys, joka työllistää yli 900 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on n. 270 miljoonaa euroa, josta viennin osuus yli puolet. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella, Venäjällä ja Puolassa.

Koskisen Sahateollisuudessa Järvelässä, Kissakoskella ja Venäjän Sheksnassa valmistetaan vuosittain lähes 400 000 kuutiota mänty- ja kuusisahatavaraa sekä jalostetaan erilaisia höylättyjä paneeleja ulko- ja sisäverhoukseen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen levyteollisuuteen Järvelään

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tuotannon työtehtävissä pärjäät hyvällä työasenteella, oma-aloitteisuudella sekä yhteistyökyvyllä. Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä sinulla ei tarvitse olla, vaan asenteesi työntekoon ratkaisee. Sinulla on positiivinen ja reipas työote sekä haluat sitoutua töihin pitkäaikaisesti. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiiniinsietokykyä.

Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä, pölyisessä työympäristössä. Olet vähintään 18 vuoden ikäinen turvamääräysten vuoksi. Työ on 3-vuorotyötä.

Tuotannon työtehtävissä pääset jalostamaan suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi. Samalla saat monipuolista kokemusta puunjalostuksesta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahallin käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum-etu sekä tärkeimpänä: ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö. Lisäksi Koskisella on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ammattitutkinto alalle.

Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana. Sen jälkeen pääsetkin työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Koskiselta arkisin 8.00 - 16.00 HR assistentti Sari Tissari puh. 040 741 6054 sari.tissari@koskisen.com ja Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                                                               www.koskisen.fi