fbpx

Työnjohtaja, Lahden Kestobetoni (Haku päättynyt)

Lahden Kestobetonilla on yli 40 vuoden kokemus elementtituotannosta. Yrityksessä uskotaan kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoon kivirakentamisen erikoisosaajana. Konserni jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konsepti on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla. Vankka ammattitaito, uudenaikaiset koneet ja tuotantolaitoksen kapasiteetti takaavat luotettavan ja valvotun laadun sekä antavat resurssit suurtenkin sarjojen tuotantoon.

Haemme asiakkaallemme Lahden Kestobetoni Oy:lle

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluu tehtaan operatiivinen toiminta, käytännön työnjohtaminen sekä tuotantotehokkuuden ja laadun varmistaminen. Päivittäisjohtamisen lisäksi huolehdit myös työturvallisuudesta.

Odotamme sinulta kokemusta työnjohtotehtävistä tehdasympäristöstä ja kolmivuorotyövalmiutta. Et vieroksu käytännönläheistä työtä ja johdat alaisiasi valmentavalla otteella. Edellytämme, että sinulla on kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Työskentelytavoiltasi olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen, vastuullinen ja sinulta löytyy halua kehittää työmenetelmiä ja prosesseja. Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen ison yrityksen prosesseista ja käytännöistä sekä englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä. Pääset osallistumaan toiminnan kehittämiseen modernissa tehdasympäristössä.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kohdalta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102.