fbpx

Rakennussiivooja (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme San Siivous Oy:lle

RAKENNUSSIIVOOJIA

San Siivouksella on erityisosaamista ja vankkaa kokemusta rakennusprojekteihin ja puhtausluokituksiin liittyen. Siivoojat tietävät, miten toimia projektin edetessä laajoissa ja haastavissakin kohteissa, minkä vuoksi San Siivouksesta on tullut merkittävä toimija rakennuttajien yhteistyökumppanina puhtausluokitelluissa kohteissa. 


Hakemamme henkilö:

  • on luotettava ja oma-aloitteinen
  • omaa reippaan ja työtä pelkäämättömän asenteen
  • haluaa tehdä työnsä hyvin ja olla ylpeä työnsä jäljestä
  • on fyysisesti hyvässä kunnossa
  • on suomen kielen taitoinen

Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Ajokortti katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön.  

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille. Mikäli kiinnostuit laita rohkeasti hakemusta, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.
Täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta.  Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Elina Kokkonen,  044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.