fbpx

Elementtityöntekijä, Lahden Kestobetoni (Haku päättynyt)

Kestobetonin vankka ammattitaito, uudenaikaiset koneet ja tuotantolaitoksen koko takaavat luotettavan ja valvotun laadun sekä antavat resurssit suurtenkin sarjojen tuotantoon. Kestobetonin sijainti markkina-alueensa keskellä Lahdessa mahdollistaa joustavan palvelun koko Etelä-Suomessa.

Haemme Lahden Kestobetoni Oy:lle

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

eri tehtäviin mm. elementin tekijäksi, muotittajaksi ja viimeistelijäksi.

Haluatko olla mukana valmistamassa laadukkaita ja kestäviä betonielementtejä, joista rakennetaan ihmisille koteja ja työpaikkoja? Pääset työskentelemään uudessa tehtaassa, joka on varusteltu uusimmalla laitteistolla ja jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työympäristöön.

Etusijalla haussa olet sinä, jolla on asenne kohdallaan ja haluat olla mukana kehittämässä toimintoja sekä omaat aiempaa kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä – elementtikuvien lukeminen ja raudan sitominen ovat sinulle tuttua. Myös muu kokemus rakennusalalta katsotaan eduksesi.

Arvostamme hyviä kädentaitoja ja toivomme sinulta löytyvän myös hyvät yhteistyötaidot, joiden avulla välität myönteistä energiaa ympärillesi.

Tarjoamme turvallisen ja vakaan työpaikan eteenpäin menevässä yrityksessä. Tässä työssä saat kätesi jäljen säilymään sadoiksi vuosiksi eteenpäin.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Henkilöstöpalvelu Heimolta Ville Väkeväinen puh. 044 777 5103 ja Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102 etunimi.sukunimi@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.