fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Teräsnyrkki Steel Oy:lle kokoaikaista

TERÄSRAKENNEASENTAJAA

Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Teräsnyrkki Steel Oy http://www.terasnyrkki.fi on vuonna 1995 perustettu perheyritys, joka valmistaa teräsrakenteita. Yrityksen asiakkaina ovat rakennusliikkeet, kiinteistönomistajat ja yksityishenkilöt. Teräsnyrkki Steel Oy työllistää kuusi toimihenkilöä sekä 25 henkilöä tuotannon puolella, jotka kaikki toimivat samassa toimipisteessä Vantaalla.

Menestyt tässä tehtävässä hyvin mikäli omaat alan koulutuksen sekä vankan kokemuksen vastaavista tehtävistä. Sinulla on voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit. Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Oman auton käyttömahdollisuus on työn saannin edellytys sekä omat käsityökalut katsotaan eduksesi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 26.5.2017. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi