fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksillemme Uudellemaalle ammattitaitoisia

KIVIMIEHIÄ

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta loka-marraskuulle asti. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksi. Olet taitava kivimies mutta jos omaat myös viherrakentajan taidot on se plussaa. Tärkeintä on että omaat positiivisen asenteen ja hyvän työmotivaation sekä olet oma-aloitteinen ja joustava. Olet valmis työskentelemään vaihtuvissa kohteissa Uudellamaalla. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työmaakoneiden käyttökokemus sekä B-ajokortti on enemmän kuin suotavaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.5.2017. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi