fbpx

saviston

Haluaisitko sinä olla osa kasvavaa, kehittyvää, ja ennen kaikkea uudistuvaa lastensuojelun päihdetyön organisaatiota? Jos vastasit kyllä, niin tämä on juuri sinun paikkasi!

Saviston koti Oy on päihdeongelmaisten nuorten vaativaan ja haastavaan hoitoon sekä kuntoutukseen erikoistunut toimija. Kymenlaaksossa sijaitsevissa yksiköissämme moniammatillinen hoitotiimi paneutuu nuorten ja perheiden tukemiseen vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Etsimme uuteen yksikköön Sosiaali- ja terveysalan OHJAAJAA.

Rakennamme päihdekuntoutusyksikkö Anjalaan rautaisten osaajien Tiimiä, jonka tarkoituksena on vastata 28-paikkaisen yksikön osastojen toiminnasta. Ohjaajana olet mukana nuorten arjessa, tuet koulunkäyntiä ja osallistut omaohjaajana niin yksilötyöskentelyyn, päihdetyöhön, perheyhteistyöhön kuin yhteisöhoitoonkin.

Onko sinulla sosiaali- ja terveysalan perustutkinto? Onhan sinulla vähintään vuoden kokemus lastensuojelusta, psykiatrisesta hoitotyöstä tai päihdehoitotyöstä? Oletko valmis kolmivuorotyöhön?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, lähetä hakemuksesi liitteineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, p. 0400 863 333, jarno.lindeman@hpheimo.fi. Hakuaika päättyy 21.5.2017.