fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme ahkeria aputyöntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennus-, lajittelu- ja purkutöitä, sekä varasto- ja pihanrakennusalan tehtäviä. 

Olet tunnollinen, ripeä ja reipas sekä tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja olet valmis lähtemään töihin pikaisellakin aikataululla sekä tekemään vaihtelevasti töitä niin aamu- ilta- kuin viikonloppuvuoroissa. Omaat hyvän suomenkielen taidon ja työtä pelkäämättömän asenteen sekä olet valmis työskentelemään vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudulla. Eduksesi luetaan työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 25.5.2017. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107 katja.selander@hpheimo.fi