fbpx

HEIMO ON TYÖNTEON PUOLELLA

 

Tutustu Heimoon ja vastaa HP:n esittämiin kysymyksiin. Voit voittaa päiväliput kahdelle Messilään ja kaakaot kaupan päälle*). Halutessasi saat myös ensimmäisten joukossa tiedot parhaista työpaikoista.

 

*Viisi kappaletta lippupaketteja arvotaan perjantaina 18.10.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Heimo on nykyaikainen henkilöstöpalveluyritys, joka pitää huolen, että työt löytävät tekijän ja tekijöille riittää töitä – juuri sen verran, kuin on tarpeen. Heimopäälliköt jäljittävät töitä ja tekijöitä eri puolilla Suomea, mutta leirinuotiot loimuavat Lahdessa sekä Vantaalla.

Meillä Heimossa tykätään tehdä työnhausta helppoa. Sen lisäksi, että lähettelemme työnhakijoille ja työnantajille savumerkkejä sähköpostitse, julkaisemme tietoja avoimista työpaikoista omien kotisivujemme lisäksi myös monissa muissa medioissa. Oletko sattunut törmäämään esimerkiksi Facebook-sivuumme, tviitteihimme tai LinkedIn-päivityksiimme?

Kun törmäät sopivaan paikkaan, voit jättää hakemuksen vaikka saman tien. Jos taas et löytänyt etsimääsi, mutta uskot, että sinussa virtaa heimoveri, voit jättää avoimen hakemuksen kotisivujemme kautta.

Kun olemme saaneet hakemuksesi, käymme sen läpi ja otamme yhteyttä sopiaksemme haastattelusta. Haastattelu voidaan sopia vaikka mökkiterassillesi, sillä käytössämme on videohaastattelutekniikka.

Lopulta, kun paikka on sinun, solmimme kanssasi sopimuksen ja saattelemme sinut matkaan tarvittavan ohjeistuksen ja varusteiden kera.