fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme puu- ja levykalusteiden valmistajalle Jusaplast Oy.lle ammattitaitoista PALOITTELUSAHAN HOITAJAA. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuus siirtyä suoraan yrityksen omille kirjoille. 

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta levypaloittelusahan käytöstä ja tietämystä puusepänteollisuudesta. Olet huolellinen työssäsi, oma-aloiteinen ja joustava. Ennen kaikkea omaat hyvät hyvät yhteistyötaidot ja motivoituneen otteen työntekoon.

Mikäli vastasit kiinnostuit, lähetä hakemuksesi liitteineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, p. 0400 863 333, jarno.lindeman@hpheimo.fi.