Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme puusepänteollisuuden asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen OMPELIJAA/KANKAANLEIKKAAJAA. Työ alkaa vuokratyösuhteella, jonka jälkeen osaavalla tekijällä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja automaattileikkurin käytöstä, sekä tuntemusta huonekaluteollisuudesta. Työotteesi on huolellinen, tarkka ja tunnollinen. Hyvä työn jälki on sinulle kunnia-asia. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet luontevasti osana ryhmää

Työ alkaa heti sopiva henkilön löydyttyä, joten olethan liikkeissäsi nopea. 

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Tommi Seljas, puh. 044 777 5103, tommi.seljas@hpheimo.fi.

www.hpheimo.fi