fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme arvostetulle asiakkaallemme, Ekberg Cafélle Helsingin keskustaan rautaisen ammattitaidon omaavaa

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan keittiön jokapäiväistä toimintaa sekä sen ammattitaitoista henkilökuntaa. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työtehtävässä tulet johtamaan yrityksen keittiötä, joka loihtii menut niin lounaalle, à la carteen kuin juhlatilaisuuksiin. Valitulta henkilöltä edellytetään kykyä suoriutua monipuolisista tehtävistä budjetoinnista perehdytykseen. Sinulta luonnistuu ruokalistojen ja työvuorojen suunnittelu, raaka-aine ostokset, sekä esimerkiksi menujen suunnittelu ja toteutus. Tiedät mitä hyvä ruoka on, miltä sen kuuluu näyttää sekä ennenkaikkea maistua.

Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista työtehtävistä. Olet oma-aloitteinen, joustava ja kehittämisintoinen tiimipelaaja joka saa omalla esimerkillään muut tekemään tuloksia. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, osaat organisoida etkä hätkähdä kovassakaan kiireessä. Suomen ja englanninkielen taito on välttämätöntä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin lähetä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.5.2017. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, katja.selander@hpheimo.fi