fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudulle

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä kestäen arviolta elokuun puoleen väliin saakka.

Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset laserilla mittaamisen ja pystyt avustamaan kaivinkoneen kuljettajaa työssään. Kokemus salaojien teosta katsotaan eduksi. Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka, itsenäinen sekä oma-aloitteinen. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä sujuva suomen kielen taito. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 26.5.2017. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi