fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme arvostetulle asiakkaallemme, Ekberg Cafélle Helsingin keskustaan rautaisen ammattitaidon omaavaa

KAHVILAVASTAAVAA

johtamaan kahvilan jokapäiväistä toimintaa sekä sen ammattitaitoista henkilökuntaa.
Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytetään kykyä suoriutua esimiestehtävistä aina budjetin laatimisesta työvuorolistojen hallintaan. Vastaat ja kehität kahvilan toimintaa kokonaisvaltaisesti sekä johdat omalla esimerkilläsi päivittäisiä kahvilan työtehtäviä.Tehtävä pitää sisällään myös päivittäistä kahvilatyöskentelyä.

Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä muutaman vuoden työkokemuksen erityisesti a la carte tarjoilusta ja esimiestyöstä. Sinulla on myynnillinen ja tuloshakuinen työote, motivoitunut asenne sekä joustava ja kehitysorientoitunut työtapa. Pystyt sujuvasti kommunikoimaan suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä.

Palkkaus on sopimuksen mukaan ja työajat sijoittuvat kahvilan aukiolojen mukaisesti aamu-, ilta sekä viikonloppuvuoroihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.5.2017. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, katja.selander@hpheimo.fi