fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan

HITSAUSTAITOISTA METALLIMIESTÄ

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät koostuvat tuotannon tehtävistä, pääsääntöisesti kaiteiden rakentamisesta.

Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi mutta eivät ole välttämättömiä. Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka, itsenäinen sekä oma-aloitteinen ja kykenet tuotannolliseen työhön.  Sinulla on voimassa oleva työturvallisuus sekä työtulikortti sekä sujuva suomen kielen taito. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdoton.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 26.5.2017. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi