fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin

ELEMENTTIASENTAJAA

Työsuhde on määräaikainen, jonka kesto on arviolta toukokuusta heinäkuun loppuun asti. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös muihin projekteihin.

Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen sekä vankan kokemuksen vastaavista tehtävistä etenkin isojen rakennusten elementtiasennusten parista. Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä sujuva suomen kielen taito. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 28.5.2017. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi