fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Helsingin keskustaan iloista ja ammattitaitoista

GRILLIMYYJÄÄ

Työsuhde on määräaikainen ja kestää arviolta elokuun loppuun saakka, hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös sesongin jälkeen. Tunteja on tarjolla vähintään 90 h / 3 vkoa. Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviisi kuuluu grillin kassamyyjän tehtävät sekä asiakaspalvelu. Tässä tehtävässä pääset mukaan todella mielenkiintoiseen grillikonseptiin ja saat ympärillesi erittäin mukavat työkaverit sekä rennon työntekemisen meiningin. Työajat sijoittuvat grillin aukiolojen mukaan ma-su klo 10-05 väliselle ajalle vuorojen painottuessa loppuviikon ilta- ja yövuoroihin.

Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli omaat aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Alan koulutus tukee onnistumistasi mutta ei ole edellytys, tärkeintä on, että olet sosiaalinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tehokas ja joustava tekijä, jonka hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä. Sinulla on aitoa halua tarjota asiakkaille parasta palvelua sekä kehittää omaa ja tiimisi ammattitaitoa. Työ edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia ja C-ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 26.5.2017. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, katja.selander@hpheimo.fi