fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Hyvinkäälle

BETONITYÖNTEKIJÄÄ

Työsuhde on määräaikainen, jonka kesto on toukokuusta elokuun puoleen väliin asti.

Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen sekä kokemusta vastaavista tehtävistä etenkin betonimuottien ja raudoituksien teosta, myös elementtiasennus puolelta hankittu kokemus on hyödyksi. Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka, itsenäinen ja oma-aloitteinen sekä omaat hyvän fyysisen kunnon.  Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä sujuva suomen kielen taito.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 25.5.2017. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi