AVOIMET TYÖPAIKAT
LAHTI, UUSIMAA, POHJOIS-SUOMI JA PIRKANMAA
Selaa työpaikkoja alta, valitse sopivimmat päältä ja laita haku vetämään.
Työnhakija. Hukkasitko tunnukset? Uudet tunnukset voit hakea TÄÄLTÄ
Löysitkö vähän kauempaa homman, joka kiinnostaa, mutta asumisjärjestelyt askarruttavat?
Ei haittaa. Laita hakemus vetämään, sillä autamme sinua tarvittaessa myös asunnon hankkimisessa.
Etkö löytänyt etsimääsi? Kerro, minkä sortin heimolainen sinä olisit ja millaisessa työssä loistaisit.
Heimo löytää avoimet työpaikat Lahdessa ja Helsingissä, Pohjois-Suomessa ja Pirkanmaalla
Henkilöstöpalvelu Heimo on henkilöstövuokraukseen, rekrytointeihin ja henkilöstöpalveluihin erikoistunut työpaikkoja ja työntekijöitä yhdistävä uuden ajan toimija. Heimon kotipaikka on Lahti, mutta yritys toimii sekä Etelä- että Pohjois-Suomen alueilla. Sen lisäksi, että Heimo yhdistää työntekijät ja avoimet työpaikat, se myös huolehtii aidosti omien työntekijöidensä hyvinvoinnista.
Järjestelmät etsivät avoimia työpaikkoja
Heimon aktiivinen ja ennakoiva ote työn tarjoamisessa ja työpaikkojen etsimisessä parantaa työntekijöiden mahdollisuuksia löytää töitä ja auttaa työnantajaa täyttämään avoimena olevat työpaikat parhailla mahdollisilla tekijöillä. Nykyaikaisten työkalujen ja järjestelmien ansiosta piilossa olevien, pian avautuvien tai kiireellisesti täytettävien avointen työpaikkojen löytäminen ja työhön sopivien henkilöiden löytäminen on aiempaa helpompaa. Järjestelmiä käytetään apuna myös tiedonhankinnassa. Heimo seuraa suhdanteiden ja eri toimialojen kehitystä, näkymiä sekä ulkopuolisten tekijöiden vaikutusta taloudelliseen toimeliaisuuteen. Sillä kun Heimo tietää, mitä Lahden ja Etelä-Suomen sekä Pirkanmaan ja Pohjois-Suomen yrityksissä tapahtuu, nostaa se myös heimolaisten työllistymismahdollisuuksia.
Aktiivista työnhakua
Heimo etsii aktiivisesti rekisterissään oleville työnhakijoille sopivia avoimia työpaikkoja ja esittelee heitä jatkuvasti myös potentiaalisille työnantajille. Heimo välittää rekisterissään oleville työntekijöille tietoa avoimista tehtävistä, mahdollisista keikkatöistä sekä työnhaun etenemisestä.
Juuri oman oloinen työpaikka
Aivan aluksi jokaisen työnhakijan kanssa käydään läpi työhön liittyvät toiveet, odotukset ja vaatimukset kuten se, haluaako hakija kokopäiväistä, vakituista työtä, vai onko toiveissa jokin keikkaluontoinen lyhytaikaisempi pesti. Työnhakijasta laaditaan osaamiskartta, johon merkitään kaikki tämän koulutukset, aiempi työkokemus, kielitaito sekä myös esimerkiksi harrastukset niiltä osin, kuin ne voivat edesauttaa työpaikan saantia.
Työhaastattelu sinun ehdoillasi
Ensitapaaminen ja syvemmät haastattelut voidaan järjestää monin eri tavoin. Henkilökohtaisen, Heimon toimistolla tai muussa tilanteeseen sopivassa paikassa tapahtuvan kohtaamisen rinnalla käytetään yhä useammin videohaastattelua, jolloin työntekijä voi käydä keskustelun kotoaan käsin. Myös alkuvaiheen työpaikkahaastattelut toteutetaan usein videohaastatteluina. Tämä tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden valmistautua esitettyihin kysymyksiin rauhassa ja vastata niihin itselle parhaiten sopivalla hetkellä.
Enemmän kuin työpaikka
Heimopäälliköt toimivat työntekijän linkkinä työnantajan suuntaan ja tarjoavat tukea niin työnhaussa kuin työsuhteen aikanakin. Heimopäällikkö tapaa jokaisen työnhakijan kasvokkain ja on työhön liittyvien seikkojen ohella kiinnostunut myös siitä, millä muulla tavoin kuin töitä tarjoamalla Heimo voisi tätä tukea. Esimerkiksi työpaikalle kulku, tukijärjestelmät tai vaikkapa lastenhoito voivat aiheuttaa ongelmia työn vastaanottamiselle. Heimopäällikkö pyrkii parhaansa mukaan auttamaan työntekijää tämänkaltaisten työpaikan vastaanottamisen ja muiden työnteon esteiden poistamisessa.
Avointa keskustelua hyvässä hengessä
Kun työntekijä työllistyy, heimopäällikkö seuraa työsuhteen etenemistä ja kyselee työntekijän kuulumisia, tuntemuksia ja palautetta työpaikasta säännöllisin väliajoin. Jokaisen työsuhteen alussa käydään myös kehityskeskustelu, joka uusitaan tarvittaessa työsuhteen aikana sen kestosta riippuen.
Heimo on omiensa puolella
Maksuttoman työterveyshuollon lisäksi Heimon työntekijät saavat työsuhteessa ollessaan erilaisia heimoetuja. Heimolaisten osaamista ja osakkeita työmarkkinoilla parannetaan myös erilaisin koulutuksin. Mikäli avoimen työpaikan vastaanottaminen edellyttää työnhakijalta esimerkiksi hygieniapassin suorittamista, avustaa Heimo passin hankkimisessa.
Työn teon ja siihen liittyvien velvoitteiden ohella Heimo on aidosti kiinnostunut työntekijän henkilökohtaisista kuulumisista. Heimo pyrkii tuntemaan jokaisen työntekijänsä henkilökohtaisesti ja tukemaan näille tärkeiden tavoitteiden toteutumista, oli sitten kyse isoista tai pienistä haaveista.
Heimotyö on polku työpaikkaan
Vuokratyöntekijänä heimolainen on aina työsuhteen alun ajan Henkilöstöpalvelu Heimon palkkalistoilla. Mikäli työsuhde on pitkäkestoisempi tai muuttuu esimerkiksi määräaikaisesta vakituiseksi, voi työntekijä siirtyä vakituisesti oman työnantajansa palkkalistoille. Vaikka työntekijä saisikin palkkansa Heimolta, koskevat häntä samat säännöt, oikeudet ja velvollisuudet kuin työpaikan omiakin työntekijöitä.
Oikeat osaajat avoimiin työpaikkoihin
Heimorekry-palvelun kautta työntekijä voi työllistyä suoraan työnantajan palkkalistoille. Tällöin Heimon tehtävänä on etsiä avoimeen tehtävään niin persoonaltaan kuin osaamiseltaankin parhaiten sopiva tekijä. Vaikka työntekijän suhde Heimoon jääkin tällöin vuokratyöntekijää lyhyemmäksi, säilyvät työntekijän tiedot Heimon järjestelmissä, mikä mahdollistaa niiden hyödyntämisen myöhemminkin esimerkiksi työtilanteen muuttuessa tai suorarekrytoinnin kohdalla.
Heimo löytää myös Lahden ja Uudenmaan sekä Pohjois-Suomen ja Pirkanmaan avoimet kesätyöpaikat.
Heimopäällikkö tulee työpaikalle
Heimo tarjoaa työnantajille myös Heimopäällikkö-palvelua. Käytännössä palvelu tarkoittaa vuokrahenkilöstöpäällikkyyttä, jossa Heimopäällikkö toimii yrityksessä henkilöstöpäällikön tehtävissä. Heimopäällikkö toimii yrityksessä työntekijöiden ja työnantajan välisenä linkkinä, varmistaa työn tekoon liittyvien asioiden sujumisen ja laillisuuden sekä huolehtii kummankin osapuolen oikeuksista sekä velvollisuuksista työn tekemiseen liittyen. Työntekijän kannalta tämä tarkoittaa Heimon, vuokratyöntekijän kohdalla palkanmaksajan, näkymistä konkreettisesti myös omalla työpaikalla. Heimopäällikkö tarjoaa työntekijöille tarvittaessa avoimesti tietoa myös työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten eläkeasioista, sairausajan palkkauksesta, irtisanoutumisesta tai lomakertymistä.
Toimialueena Päijät-Häme ja Uusimaa sekä Pohjois-Suomi ja Pirkanmaa
Avoimena olevat työpaikat löytyvät Heimon nettisivuilta ja niitä voi hakea suoraan sivuilta löytyvän hakulinkin kautta. Omatoimisen haun lisäksi sekä yleisesti avoimena olevia työpaikkoja että vasta hakuun tulossa olevia tehtäviä voidaan tarjota suoraan esimerkiksi sellaisille heimolaisille, joiden määräaikainen työsuhde on päättymässä. Heimo alkaa jo hyvissä ajoin ennen työsuhteen päättymistä etsimään heimolaisille uusia tehtäviä.
Heimo auttaa työuralla eteenpäin
Kun määräaikainen työsuhde päättyy tai heimolainen syystä tai toisesta palaa jälleen työmarkkinoiden hyödynnettäväksi, tehdään tilannekartoitus. Sen yhteydessä käydään läpi niin heimolaisen perustiedot kuin päättyneeseen työhön ja tulevan työn tekemiseenkin liittyvät seikat. Mikäli työntekijä haluaa työllistyä uudelleen, kartoitetaan hänen sen hetkiset toiveensa ja tarpeensa sekä mahdollisesti muuttunut tilanteensa, jonka jälkeen tutustutaan potentiaalisiin työpaikkoihin.
Työsuhteen päätyttyä heimolainen on heimoetujen piirissä kolme kuukautta. Mikäli häntä ei tuona aikana saada työllistettyä, heimoedut lakkaavat. Tavoitteena kuitenkin on, että työntekijät saadaan uusiin työpaikkoihin tuon ajan puitteissa. Heimo yhdistää avoimet työpaikat ja työnhakijat Lahden ja Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjois-Suomen alueilla.