fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle ammattitaitoisia ja vastuuntuntoisia 

REMONTTI- JA PURKUMIEHIÄ

eripituisiin työtehtäviin. Osassa työtehtäviä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan palvelukseen.

Työtehtävät ovat vaihtelevia rakennusalan tehtäviä ja työnkuvaan voi kuulua pintarakenneremontteja, lattianasennuksia, kylpyhuoneremontteja, vahinkosaneerauskorjaustöitä tai raivaus- ja purkutehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksesi sekä kokemus parketti- / laminaattiasennuksista, märkätilatöistä ja keittiön asennuksista tai raivaus- ja purkutöistä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, omaat joustavan ja innokkaan sekä motivoituneen asenteen työntekoon. Edellytämme sujuvaa suomenkielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus sekä B-ajokortti katsotaan eduksesi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea ja tartut tilaisuuteen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.5.2017. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi