fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme nyt asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle ammattitaitoista

KONEISTAJAA

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tässä tehtävässä tulet tekemään yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistusta koneilla, jotka on mitoitettu kappaleille aina kahteen metriin saakka. Tulet tekemään myös sorvausta ja jyrsintää sekä työskentelemään taso- ja pyöröhiomakoneilla.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti mikäli omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.Heidenhain-ohjaus sekä mastercam-osaaminen katsotaan eduksesi. Olet työotteeltasi huolellinen, tarkka, oma-aloitteinen ja luotettava. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.5.2017. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi