fbpx

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme ahkeria

RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÄ

eripituisiin ja erilaisiin keikkatöihin. 

Sovit tehtävään erinomaisesti, mikäli sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön. Viihdyt kiireisessä ravintolaympäristössä, omaat iloisen sekä pirteän asenteen ja olet valmis työskentelemään niin aamu-, ilta-, kuin viikonloppuvuoroissakin sekä tekemään töitä laajasti pääkaupunkiseudulla. Työotteesi on itseohjautuva ja asiakaspalveluhenkinen. 
Työ edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Voimassa oleva hygieniapassi on edellytys työn saannille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.5.2017. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, katja.selander@hpheimo.fi