Työpaikkailmoitus

/Työpaikkailmoitus
­

Mediamyyjä, Pääkaupunkiseutu

Hakuaika alkaa: 12.09.2017  Hakuaika päättyy: 01.10.2017

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakasyrityksellemme luovaa, itsenäistä ja innokasta mediamyyjää.

Mediamyyjänä tulet myymään suosittelukampanjoita tunnetuille brändeille. Itsenäinen työ sopii sinulle ja intohimonasi on tehdä tulosta ja nähdä tyytyväinen asiakas. Olet parhaimmillasi haastavassa myyntitilanteessa.

Suosittelumedia Hopottajat tarjoaa mahdollisuuden yli 13 000 suosittelijan kautta yli 1,5 miljoonaan bruttokontaktiin sosiaalisen median kanavissa sekä kasvokkain kaikissa arjen tilanteissa. Tuhannet tuotearviot ja suositukset kasvattavat brändien tunnettuutta ja myyntiä.

Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, markkinointiviestinnän ymmärrystä ja erityisesti nälkäistä asennetta myyntiin. Olet luova ja tuloshakuinen tekijä, jolta löytyy myös pitkäjänteisyyttä, intoa ja näkemystä. Toimit asiakaslähtöisesti, omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kykenet kehittämään omaa työtäsi. 

Olethan yrittäjähenkinen persoona, joka kykenee itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Asiakaskunta on pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla, mutta löytyyhän sinulta matkustusvalmiutta asiakastapaamisiin myös muualle Suomeen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

 

Täytä hakemus