KOHTI UUDENLAISTA TYÖNTEON TAPAA

Halusimme viedä työn tarjoamisen ja työn hakemisen uudelle tasolle. Siirtyä reagoinnista ennakointiin, laittaa tietojärjestelmät tekemään työpaikkoja ja pitää siinä samalla aidosti huolta ihmisistä. Miten ja miksi?

Se, joka varautuu, voittaa.

Koska emme omista kristallipalloa, ennakoimme työmarkkinoiden liikkeitä analysoimalla aitoa dataa. Teemme järjestelmällistä ja säännöllistä tiedonkeruuta, jotta löydämme heikkoja signaaleja, aistimme trendejä ja havaitsemme työnantajien tulevia tarpeita.

Tietoa keräämällä tiedämme, millaiselle osaamiselle on lähiaikoina kysyntää ja minkälaisia taitajia on tarjolla. Laitamme tietojärjestelmät töihin ja järjestämme parhaat osaajat parhaille paikoille hyvissä ajoin. Vasta muutoksen hetkellä reagoivat ovat jo myöhässä.

Se, joka välittää, huomataan.

Työ antaa ihmiselle merkityksen. Siksipä meille ei olekaan aivan sama, oletko sinä töissä vai et. Työskentelemme aktiivisesti löytääksemme heimolaisille töitä. Etsimme sopivia työtehtäviä ja esittelemme sinua heimoyhteisömme jäsenille. Välitämme sinulle tietoa mahdollisista työtilaisuuksista sekä työnhaun etenemisestä ja autamme sinua parantamaan osaamistasi siten, että nostat osakkeitasi työmarkkinoilla.

Meitä kiinnostaa aidosti myös se, mitä sinulle kuuluu. Sen lisäksi, että käymme kanssasi kehityskeskustelun työsuhteesi alussa, kyselemme kuulumisiasi työnteon edetessä. Haluamme kuulla myös tulevaisuudenhaaveistasi ja olla mukana toteuttamassa niitä.

Heimo tuntee tulevan

Heimo kerää jatkuvasti tietoa työelämän liikeistä. Näin tiedämme, millaiselle osaamiselle on tarvetta ja millaisia osaajia on tarjolla. Sen lisäksi, että hyödynnämme saamaamme tietoa Heimoyhteisömme hyväksi, kykenemme myös varautumaan työnantajien tuleviin tarpeisiin.

Heimo välittää aidosti

Heimo työskentelee herkeämättä pitääkseen sinut töissä. Kun kuulut Heimoon, saat vielä vähän enemmän – oman tiiviin yhteisön sekä edut, jotka luotsaavat sinua arjessa. Jos olet hyvä työntekijä, Heimo on sinua varten.